Jämna halvskrällar och nya mord (4/1/12)


Igår hände det igen, när en 48-åring blev skjuten på Kantatgatan utanför en videobutik på Lindängen i Malmö. Polisen säger att våldet, även i det här fallet, har varit riktat och att fler måste våga vittna om Malmö ska vara en trygg stad.
Polisen tillsätter en särskild komission, Ilmar Reepalu kräver hårdare vapenlagar och en namninsamling för vapenamnesti har upprättats.

Det blev jämnt och något av en halvskräll i Iowa inatt, när Mitt Romney besegrade Rick Santorum i det första primärvalet med 8 röster. Santorum stod för skrällen med tanke på att han gått från några få procent i opinionsundersökningarna till 24,5% nu.
Efter herrarna Romney och Santorum kom Ron Paul på 21,4% av rösterna (som för övrigt ska ha varit stark bland väljare under 40.) följt av Newt Gingrich med 13,3, Rick Perry på 10,3 och Michele Bachmann på 5,0.

Igår blev Sverige klara för JVM-final i ishockey efter att ha besegrat Finland med 3-2 på straffar. Finalen spelas den 6:e januari klockan 02.00 mot Ryssland. Bara plöj!

Stormen Emil har gjort tiotusentals strömlösa, ställt in kollektivtrafik och fällt träd under gårdagen och natten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0